Jaguar Salens Motors Roeselare

Jaguar Salens Motors Roeselare
 

JAGUAR ELEKTRIFICATIE

Een elektrische Jaguar blijft nog steeds een Jaguar

NIEUWE E-PACE

Ontdek de nieuwe E-PACE, nu ook beschikbaar met PHEV-aandrijving.

NIEUWE F‑PACE

Ontdek de nieuwe F-PACE, nu ook beschikbaar in Plug-in Hybride, CO₂-uitstoot vanaf 49 g/km (WLTP).

5 JAAR GARANTIE

GENIET VANAF NU VAN EEN GARANTIE VAN 5 JAAR / 150.000 KM (EERST BEREIKTE LIMIET) OP ELKE NIEUWE JAGUAR. GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN VRAAGTEKENS. GEEN VERRASSINGEN. ENKEL TOTALE GEMOEDSRUST.

MEER WETEN

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

VRAAG HIER UW AFSPRAAK

Nieuws

15/09/2022

Salens Motors meets Gold estates

Gold Estates nodigt u graag uit op de officiële PRE-LAUNCH met een eenmalige en uitzonderlijke lanceringsactie van ICONIC Tenerife op donderdag 29 september 2022 om 19:30 uur in samenwerking met SALENS MOTORS Jaguar Land Rover uit Roeselare.

Lees meer
1/09/2022

Jaguar Special Offers

Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.840 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
31/08/2022

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

Lees meer
15/08/2022

MITCH EVANS FINISHES RUNNER-UP FOR JAGUAR TCS RACING IN 2022 ABB FIA FORMULA E WORLD CHAMPIONSHIP

MITCH EVANS FINISHES RUNNER-UP FOR JAGUAR TCS RACING IN 2022 ABB FIA FORMULA E WORLD CHAMPIONSHIP

Lees meer
2/08/2022

JAGUAR BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST

JAGUAR LAND ROVER BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST MET NIEUW TESTCENTRUM

Lees meer
25/07/2022

JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR

JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR VOOR EEN HOGERE EFFICIËNTIE IN DE PRAKTIJK

Lees meer
14/07/2022

Jaguar What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
17/05/2022

Jaguar F-type cabrio en zonnig weer gaan hand in hand. En we hebben ze in voorraad!

Zonnig weer en Jaguar F-type convertible gaan hand in hand! Zeg nu zelf, wat is er leuker dan een leuk cabrio ritje in zomerse omstandigheden... Het goede nieuws is dat we in deze tijden van langere leveringstermijnen toch wat voorraad hebben van deze prachtige bolide.

Lees meer
28/04/2022

Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco.

Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco. Hoe Jaguar TCS Racing en Jaguar I-pace hand in hand gaan en beiden zeer succesvol zijn.

Lees meer
1/12/2020

Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

Lees meer