Jaguar Salens Motors Roeselare

Jaguar Salens Motors Roeselare
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 15/09/2022

  Salens Motors meets Gold estates

  Gold Estates nodigt u graag uit op de officiële PRE-LAUNCH met een eenmalige en uitzonderlijke lanceringsactie van ICONIC Tenerife op donderdag 29 september 2022 om 19:30 uur in samenwerking met SALENS MOTORS Jaguar Land Rover uit Roeselare.

  Lees meer
 • 1/09/2022

  Jaguar Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.840 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 31/08/2022

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

  Lees meer
 • 15/08/2022

  MITCH EVANS FINISHES RUNNER-UP FOR JAGUAR TCS RACING IN 2022 ABB FIA FORMULA E WORLD CHAMPIONSHIP

  MITCH EVANS FINISHES RUNNER-UP FOR JAGUAR TCS RACING IN 2022 ABB FIA FORMULA E WORLD CHAMPIONSHIP

  Lees meer
 • 2/08/2022

  JAGUAR BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST

  JAGUAR LAND ROVER BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST MET NIEUW TESTCENTRUM

  Lees meer
 • 25/07/2022

  JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR

  JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR VOOR EEN HOGERE EFFICIËNTIE IN DE PRAKTIJK

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 17/05/2022

  Jaguar F-type cabrio en zonnig weer gaan hand in hand. En we hebben ze in voorraad!

  Zonnig weer en Jaguar F-type convertible gaan hand in hand! Zeg nu zelf, wat is er leuker dan een leuk cabrio ritje in zomerse omstandigheden... Het goede nieuws is dat we in deze tijden van langere leveringstermijnen toch wat voorraad hebben van deze prachtige bolide.

  Lees meer
 • 28/04/2022

  Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco.

  Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco. Hoe Jaguar TCS Racing en Jaguar I-pace hand in hand gaan en beiden zeer succesvol zijn.

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer