Jaguar Salens Motors Roeselare

Jaguar Salens Motors Roeselare
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 14/03/2023

  Jaguar Land Rover gaat samenwerken met Tata Technologies

  Jaguar Land Rover gaat samenwerken met Tata Technologies om de digitale transformatie van zijn industriële activiteiten te versnellen

  Lees meer
 • 1/03/2023

  Jaguar Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.800 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 23/02/2023

  JAGUAR VERSNELT ONTWIKKELING VAN AUTONOME AUTO'S MET DRIE NIEUWE TECHNOLOGIEHUBS

  JAGUAR LAND ROVER VERSNELT ONTWIKKELING VAN AUTONOME AUTO'S MET DRIE NIEUWE TECHNOLOGIEHUBS

  Lees meer
 • 1/01/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 9/12/2022

  BESTELBON VOOR 1/1/2023 VAN HYBRIDE VOERTUIGEN STAAT GARANT VOOR BEHOUD HUIDIGE FISCALITEIT

  Verduidelijking van de vergroening van de autofiscaliteit: Bestelbon voor 1/1/2023 van hybride voertuigen staat garant voor behoud huidige fiscaliteit. Contacteer ons gerust voor meer toelichting.

  Lees meer
 • 25/07/2022

  JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR

  JAGUAR TCS RACING STIMULEERT ENERGIEOPTIMALISATIE IN ELEKTRISCHE HYBRIDES VAN JAGUAR VOOR EEN HOGERE EFFICIËNTIE IN DE PRAKTIJK

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 17/05/2022

  Jaguar F-type cabrio en zonnig weer gaan hand in hand. En we hebben ze in voorraad!

  Zonnig weer en Jaguar F-type convertible gaan hand in hand! Zeg nu zelf, wat is er leuker dan een leuk cabrio ritje in zomerse omstandigheden... Het goede nieuws is dat we in deze tijden van langere leveringstermijnen toch wat voorraad hebben van deze prachtige bolide.

  Lees meer
 • 28/04/2022

  Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco.

  Jaguar TCS Racing drijft softwareontwikkeling voor race en weg aan in Monaco. Hoe Jaguar TCS Racing en Jaguar I-pace hand in hand gaan en beiden zeer succesvol zijn.

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer